Primer MAASH Course 19th set 2014 Barcelona

Primer MAASH Course 19th set 2014 Barcelona - Tècnica MAASH en PTMaluc

El Primer Curs Maashtechnique es durà a terme en l'Universitat Internacional de Catalunya (UIC) a Sant Cugat Campus Cadaveric Lab d'aquesta universitat el pròxim 19 setembre 2014.

En aquest curs, cada participant ha d'adquirir els coneixements necessaris per dur a terme aquest nou concepte en l'abordatge anterolateral de l'artroplàstia total de maluc, amb l'instrumental específic Maash.

Hi haurà 6 Equips de tres cirurgians que realitzen dues cirurgies guiades per un cirurgià Maash. Minihip stem i Trinity acetabular cup seran els Implants pels dos procediments.

Els assistents que finalitzin el curs seran inscrits Maash Alumni Community.

 

PER SUBSCRIPCIONS:

 Si-us plau poseu-vos en contacte per e-mail a:  info@i-crom.net 

 

 

www.uic.es

www.coringroup.com

 

MAASH technique is available at the journal of HSS

MAASH technique is available at the journal of HSS - Tècnica MAASH en PTMaluc

CAT

Tècnica Maash per l'artroplàstia total de maluc: un treball capsular. S'ha publicat a la revista HSS, el Journal of Hospital for Special Surgery com "open access". Una modificació en l'abordatge clàssic de Hardinge introdueix un nou concepte quan s'incideix la càpsula de l'articulació, el que garanteix la correcta longitud de les cames i la màxima estabilitat de la pròtesi de maluc.

 

MAASH original MAASH original [1.164 Kb]

Text Legal per www.maashtechnique.com

Text Legal per www.maashtechnique.com - Tècnica MAASH en PTMaluc

Lloc web per als professionals de la medicina i públic en general interessat en la cirurgia ortopèdica i específicament en technique.This de reemplaçament total de maluc web pot el contingut d'imatges, vídeos i testimonis que poden ser material científic, i només es recomana per a ús informatius i didàctics degudament regulats. No es permeten modificacions o usos, sense el permís de SLP arthrocat (maashtechniquecourse1@gmail.com) Veure text legal (en Espanyol)

legal text legal text [119 Kb]